Just one of those days…

Fellesturdeltakerne lyktes bedre med innsatsen enn Towns-spillerne lørdag. Så mye at totalopplevelsen overskygget kampresultatet.

For en fantastisk LTSCS-gjeng!

Det kan sikkert oppfattes som en klisjé, men hver eneste fellestur synes å overgå den foregående. Takket være hver og én som deltok.

Å formidle våre felles opplevelser i Luton fredag og lørdag med ord, til alle som ikke var med, er umulig. De 20 som deltok er de eneste som vet hvilken unik opplevelse de har hatt, og alle vet hvor mye hver enkelt har bidratt til å gjøre fellesturhelgen minnerik for alle de andre.

Etter hotellfrokost, supportershophandel og en times oppvarming på Bricklayers Arms spaserte fellesturdeltakerne i samlet tropp til Kenilworth Road Stadium.

Selv med noen nøkterne stemmer, regnet nok alle med at det skulle bli tre poeng. Det virket som om Town-spillerne også forventet seier. I motsetning til i de foregående kampene, framsto de litt arrogante og nonchalante i tilnærmingen. Så ut til å regne med at balltrilling på egen halvdel skulle by på åpninger framover.

Vi falt for eget grep mot Sheffield United, som lot oss dominere ballinnehavet og selv hadde hovedfokus på å få ballen i mål bak Thomas Kaminski. Taktisk fullklaff for gjestene fra stålbyen. For oss en påminnelse om at det på ingen måte går an å spasere seg til seier i Premier League.

Vi kåret Albert Sambi Lokonga til Man of The Match, i mangel på andre kandidater. Innbytter Tahith Chong ble også vurdert, men det relativt tilfeldige valget falt på den belgiske lånespilleren fra Arsenal.

– Oh bloody hell!

Mathias Juel vant LTSCS’ draktlotteri og ble premiert med signert Luton Town-drakt. Daniel René Petersen ble trukket ut som vinner av den signerte matchballen. Vedkommende som vant LTFCs resultat-tipskonkurranse ville ikke ha premien selv, så den tilfalt også unge Mathias.

Planen var at Daniel skulle overrekke Man of The Match-prisen til Lokonga, men i euforien over de mange premiene og prisene i Eric Morecambe Lounge etter kampslutt førte til at Thomas Møller endte opp med å tildele Magnus-champagneflasken til midtbanespilleren.

Så kom toppscorer Elijah Adebayo inn, for å motta prisen for månedens Luton Town-spiller i januar. Den seansen klarte vi å «kuppe», ved å introdusere våre to tårn for prisvinneren.

Markedssjef Chris Bell omtalte Adebayo som «The Big Man», men da toppscoreren fikk selskap av Mattias Ljungström (202cm) og Geir Eithun (200cm) på scenen ble han imponert, men ikke målløs. – Oh bloody hell, utbrøt Elijah Adebayo med et bredt smil om munnen.

Skandinaviske stjerner

Selv om vi møtte, snakket med og/eller hilste på sentrale personer som Albert Sambi Lokonga, Elijah Adebayo, klubbdirektør Gary Sweet, æressekretær John Buttle, styreformann David Wilkinson, Mick Harford, Chiedozie Ogbene og Tim Krul – så var dagens stjerner fra Norge, Sverige og Danmark:

De 20 fellesturdeltakerne, pluss en trio med vanlige kampbilletter, er den største beholdningen.

Så må vi jo også nevne alle klubbens dedikerte ansatte som la ned en imponerende innsats for at vi skulle trives og oppvartes i Eric Morecambe Lounge før, under og etter kampen.

Utvalgte bilder fra lørdagen

I tilfeldig ukronologisk rekkefølge – med bildetekster:

(Galleri med flere bilder fra Fellesturen 2024 publiseres over helgen. Bidra gjerne med dine bilder ved å sende dem pr. e-post til Thomas Møller!)

SJOKOLADEGAVER: Til Brickies-landlady Alison Taylor. Fra Norge, Sverige, Danmark og Nederland!
OVERMENN: Elijah Adebayo kom til kort mot Geir Eithun og Mattias Ljungström!
TIDLIG UTE: Ved ankomst til stadionet måtte vi vente i ca. 20 minutter på entré til VIP-plassene i Eric Morecambe Lounge…
GAME ON: Lagene entrer banen, spillerne presenteres og dommerne setter i gang kampen.
TIM + THREE: Lisbeth, Tim Krul, Nils Tore og Thomas foreviget i John Moore Lounge etter kampslutt.
MATCHBALLVINNER: Daniel med sin fargerike runde lotterigevinst; og Sambi Lokonga.
BALLVINNER: Mathias fikk premien fra engelskmannen som vant resultat-tippekonkurransen. Med premieballen og Lokonga.
SIGNERT DRAKT: Albert Sambi Lokonga trakk den sammenkrøllede lappen med navnet til Mathias på, blant 50 andre lapper med fellesturdeltakernes navn på i LTSCS’ draktlotteri.
MAN OF THE MATCH: Thomas overrakte en stor champagneflaske til Lokonga på vegne av Luton Town FC.
BORD NUMMER 7: Halvparten av 2024-fellesturdeltakerne.
BORD NUMMER 8: Den andre halvparten, i Eric Morecambe Lounge.
SCANDINAVIAN HATTERS: Fellesturdeltakerne samlet øverst i Oak Road før kampstart.
PÅ VEI: Fellesturdeltakerne som felles fotgjengere fra LTSCS-puben Bricklayers Arms til LTFC-stadionet Kenilworth Road.

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4.9 / 5. Antall vurderinger: 10

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!