Din unike kampoversikt

Kampene du har vært på, kampene du skal på og kampene du ikke visste at spilles nær deg. Uansett hvor i verden du befinner deg!

Futbology er appen du må ha; hvis du vil forevige dine fotballminner. Den er skreddersydd for alle som liker å se fotball der det skjer, på stadionet.

Ikke bare de i de store ligaene, men på alle nivåer langt nedover i divisjonssystemene. Flere LTSCS-medlemmer mener at dette er den viktigste appen de har før, under og etter fotballopplevelser i inn- og utland.

Du kan registrere alle kampene du har sett og liste alle typer statistikk basert på det. Hvor mange Luton Town-kamper har du sett? Hvor mange land har du sett kamper i? Registrér alle kampene til ditt lokale/nasjonale favorittlag!

Du kan generere personlige sesongstatistikker, laste opp bilder til hver kamp, motta påminnelser om tidligere kampopplevelser og få beskjed når dine venner har sett kamp uten deg.

Du kan finne kamper i nærheten uansett hvor du er eller planlegger å være. Med flere enn 1100 ligaer og 80 000 baner/stadioner over hele verden, vil Futbology hjelpe deg å gjøre enhver tur til en fotballtur.

FULL OVERSIKT: Skjermbilder fra LTSCS-redaktørens Futbology-app.

Gratisversjon

Futbology kan lastes ned og brukes gratis, men for en liten månedlig/årlig avgift får du tilgang til et bredt spekter av premiumfunksjoner. Appen er tilgjengelig for både Android og iOS. Last ned og installér via linkene under!

| Google Play | App Store |

Futbology er utviklet av to karer fra Hamar i Norge som har skapt ny entusiasme blant klubber og fotballsupportere over hele verden. De største markedene for mobiltelefonapplikasjonen er England, Tyskland, Brasil, Frankrike, Nederland og Skandinavia.

10 prosent av ca. 250 000 Futbology-brukere er skandinaver: 12 500 norske, 10 000 danske og 2500 svenske.

11 140 Futbology-brukere har sett kamp på Kenilworth Road Stadium. Er du blant dem, eller har du ennå ikke lastet ned appen?

VALGFRITT: Bruk invitasjonskoden hvis du ønsker å knytte deg til den skandinaviske Luton Town-supporterklubben.

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!