Derby Day-Bonanza!

LTSCS lader opp til lørdagens «M1-Derby», «Beds/Herts-Derby» eller ganske enkelt møtet mellom Luton Town og Watford på Kenilworth Road Stadium. Følg med!

Ole Trillhus byr som alltid på sin omfattende og dagsaktuelle preview-pakke. Bestående av lagenes spillerstatus, historikk, statistikk, bakgrunn og alt som er relevant før avspark!

I tillegg presenterer vi en omfangsrik artikkel med ferske intervjuer av tidligere og nåværende aktører, eksklusive nyheter og innsikt i rivaliseringen mellom «The Hatters» og «The Hornets».

Vi har snakket med Vidar Riseth – den eneste skandinaven som har spilt for Luton Town mot Watford. Vi har intervjuet Kent Karlsen, som også har spilt for Luton Town. Han skal se kampen på Kenilworth Road Stadium. Og vi har vært i kontakt med Simon Pitts – den engasjerte iFollow-kommentatoren hvis røst har runget ringside ut til lyttere over hele verden i 25 år!

I tillegg forteller LTSCS-gründer Lars Petter Luton Rønnestad litt om sin opplevelse av lokaloppgjøret og prestisjen rundt det.

Følg med på hjemmesiden i dagene fram mot kampstart, som finner sted lørdag kl. 13:30 – live på iFollow!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 3

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!