Beste bortelag i EFL

Luton Town har sanket flest bortepoeng av samtlige i Championship. Ingen i hele EFL kan skilte med bedre bortebelønning enn The Hatters!

ØYEBLIKKET: Carlton Morris ekspederte innlegget fra Elijah Adebayo på frekt vis! Hans 15. ligascoring for sesongen. Den sjuende på bortebane.

Etter sist helgs borteseier mot Sheffield United topper Luton Town bortetabellen i Championship, med ti seirer og fire uavgjorte på 18 kamper.

Ti ligatriumfer på bortebane i én av de to øverste divisjonene i England samme sesong er sågar klubbrekord for Luton Town!

Seieren på Bramall Lane var for øvrig Towns første siden 1994/95-sesongen.

Førstkommende lørdag er det Sunderland på Stadium of Light som gjelder; Luton Towns første av fem gjenværende bortekamper inneværende sesong.

Sunderland tilbrakte de fire foregående sesongene i League One. Ikke spilt i Premier League siden 2016/17-sesongen, men har overrasket og imponert i Championship der The Black Cats kjemper om playoffplass.

Luton Town har sju strake bortekamper uten nederlag. Sunderland er uten seier på sine tre siste hjemme.

Sunderland har uten sidestykke det høyeste tilskuersnittet i Championship. 38 500 er 10 000 flere enn toer Sheffield United på tilskuertabellen. Luton Town ligger aller sist med 9800 i snitt.

Selv om «The Pride of Bedfordshire» spilte 1-1 i den sensasjonelle ligavinnende sesongen i League One i januar 2019, har Luton Town ikke vunnet mot Sunderland i Tyne and Wear på 50 år (1973)…

…men først venter Bristol City på Kenilworth Road Stadium onsdag kveld!

Championship-bortetabellen 2022/23:

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 3

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!