Preview Stevenage – Luton Town

Lørdag ettermiddag drar Luton på sin korteste bortekamp for sesongen. Nærmere bestemt må Luton dra 26,4 km for å møte Stevenage på deres hjemmebane Broadhall Way, eller The Lamex Stadium som hjemmebanen til Stevenage også heter. Broadhall Way har en tilskuerkapasitet på 6722. Luton er tildelt 2000 av disse plassene, og alle plassene er solgt. Mao, dette er en av de store kampene for «the Hatters» denne sesongen.

Stevenage som by, har ca 80000 innbyggere, og ligger som sagt 2,6 mil vest for Luton. Til sammenligning, har Luton ca 180 000 innbyggere. Som kanskje felere av dere husker, rykket Stevenage opp til Football League i 2010, og endte på en respektabel 6. plass i debutsesongen i league 2. 6. plassen ga dem plass i playoff, som de vant med den følge at de rykket opp en gang til, nå til League One. Derimot var eventyret i league 1 over etter 2013/14 sesongen, da Stevenage rykket ned til league 2.

Luton har aldri tapt på Broadhall Way. Det vil si, Luton har besøkt Broadhall Way fire ganger og vunnet. I fjor vant Luton 2-1 hvor Alex Wall og Luke Wilkinson var Lutons målscorere. I den aller siste kampen i fjorårets sesong, vant Luton 2-0 hjemme på Kenilworth Road.

I Stevenage sine rekker, er det flere kjente fjes for Luton sine supportere. Tidligere Luton kaptein, Ronnie Henry, har sitt andre opphold i Stevenage drakten. Fraser Franks forlot Luton i sommerens overgangs vindu, for å ikle seg Stevenage drakten. I trenerrekkene finner vi de tidligere Luton trenerne Kevin Watson og keepertrener Dimitri Kharine.

Stevenage sin manager, er ingen ringere enn Teddy Sheringham. Sherinham har derimot ikke fått sving på Stevenage denne sesongen. På de 17 kampene som Stevenage har spilt, har kun tre kamper endt med tre poeng. På de siste åtte kampene, har de kun vunnet en kamp. Den kampen vant de 2-1 hjemme den 17.oktober mot Wycombe. Alle tre-poengerne har kommet på hjemmebane. Luton har derimot vunnet de tre siste kampene de har spilt, uansett konkurranse.

For Luton kan det se ut til at Craig Mackail-Smith kan rekke å bli spille klar for lørdagens lokal oppgjør. Det er heller usikkert om Nathan Doyle vil være klar, mens det er helt sikkert at Pelly Ruddock Mpanzu ikke vil være klar.

Lørdag ettermiddag kl 1600 sparkes sesongens første lokaloppgjør mellom Luton og Stevenage i gang. Kampen tar du del i ved å streame kommentarene fra Hatters Player.

COYH!!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!