Preview Luton Town – Carlisle United

Tirsdags kveld kommer «liganabo» Carlisle United på besøk til Kenilworth Road. Carlisle ligger per nå på niende plass, mens Luton ligger på tiende plass.

Byen Carlisle, ligger helt nordvest i England, 16 km fra den Skotske grensen. Klubben ble stiftet i 1903, og ble valgt inn i The Football League i 1928. Bortsett fra en sesong i Conference league i sesongen 2004/05, har «The Cumbrians», som er kallenavnet til Carlisle United, stort sett spilt på andre, tredje og fjerde nivå i det engelske seriesystemet. Deres beste ligaplasseringen hadde de i 1974/75 sesongen, da de fikk en 22.plass på øverste nivå i det engelske seriesystemet. Carlisle United spiller sine hjemmekamper på Brunton Park Stadium i Carlisle, hvor de har plass til 18202 tilskuere.

På de siste ti møtene mellom Carlisle og Luton, har Luton vunnet hele syv ganger. Dette inkludere de to seierene som Luton hadde mot Carlisle i 1974/75, når Luton og Carlisle sammen spilte på Englands øverste nivå. To ganger har Luton og Carlisle spilt uavgjort, mens Carlisle eneste seier kom i 2007/08 sesongen i league 1, hvor de vant hjemmekampen 2-1. Begge møtene i fjorårets sesong, endte med 1-0 seier til Luton. Begge målene ble scoret av Mark Cullen.

Formen til Carlisle har vært nokså middelmådig. På de siste åtte kampene har Carlisle tre seiere, to uavgjort og tre tap. Carlisle scorer mange mål, men de slipper også inn omttrent like mange mål. Hvilket gjør at Carlisle har en nagtiv målforskjell på minus 1. På lørdag spilte Carlisle uavgjort 2-2 mot Portsmouth, etter å ha utlignet på overtid.

Luton på sin side, har vært noe bedre enn Carlisle hva gjelder form. På de siste åtte kampene har Luton tre seiere, tre uavgjort og to tap. På de siste tre kampene, har Luton to seiere og et uavgjort resultat, og det uten å slippe inn mål. Uavgjort resultatet hadde de i helgen mot Stevenage. En kamp Luton så absolutt burde ha vunnet.

John Still må klare seg uten Paul Benson i tirsdagens kamp, da han har fått tre kamper med karantene etter sitt røde kort mot Stevenage. Nathan Doyle og Pelly Ruddock Mpanzu vil heller ikke være klar for kampen.

Kampen kan du streame via Hatters player kl 2045, og på den måten bevitne om Luton kan spille sin fjerde kamp på rad uten å tape. Med tre poeng, vil Luton passere Carlisle som ligger på niende plass på tabellen, og i beste fall innta syvende plassen som gir den siste play-off plassen etter endt sesong.

COYH!!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!