Plymouth – Luton

Lørdag ettermiddag drar Luton på sin nest lengste bortekamp, da de drar sørvestover til Plymouth. Her skal de spille nok en topp kamp, ettersom Plymouth Argyle ligger på 7.plass, kun fire poeng bak Luton.

Plymouth spiller sine hjemmekamper på Home Park, som er et relativt nytt stadion med kun sitte plasserr. Tilskuer kapasiteten er på 16 906 tilskuere.

Plymouth møtte Luton tidlig i september. Som kanskje flere husker, var dette årets første tv sendte kamp fra Kenilworth Road. Plymouth vant knepent 0-1. Forøvrig det siste laget som slo Luton før Luton spilte en rekke på tolv liga kamper uten å tape.

Selv om Plymouth er med i opprykkskampen, sliter de noe formmessig om dagen. På de siste åtte kampene, har de to seire, tre uavgjort og tre tap. De har ikke vunnet på fire kamper. Luton er heller ikke i sin beste form, dog noe bedre en Plymouth. På de åtte siste, har det tre seire, tre uavgjort og to tap. Luton er ubeseiret på de fire siste kampene. Derimot har ikke Luton vunnet siden de på imponerende vis slo Newport 3-0 for fire kamper siden. På bortebane ser det ikke bra ut. Luton har ikke vunnet på bortebane på seks kamper.

Historisk sett, er dette en vanskelig borte kamp. Luton har besøkt Plymouth hele 46 ganger. Kun syv ganger har Luton vunnet i Plymouth. Plymouth har iår gjort det veldig bra hjemme på Home Park. Plymouh har hittil spilt tolv hjemme kamper. Av disse har de vunnet åtte, to har endt uavgjort og kun to tap. Men enda mer imponerende, de har kun sluppet inn fem mål på hjemmebane.

Gledeleig er det at Michael Harriman har fått forlenget sitt låneopphold i Luton, slik at han er med ut vårsesongen også. Alex Lawless spilte for reservene på mandag, men ser ikke ut til å rekke lørdagens kamp. Luke Guttridge har begynt lett trening etter skade, men er ikke klar for kamp. Pelly Ruddock, Paul Benson og Curtley Williams er alle uaktuelle.
Luke Rooney er usikker.

Klokken 1600 lørdag skjer det i Plymouth. «The Pilgrims» tar imot vårt kjære Luton Town på Home Park. Jake Howells kamp nummer 300 for Luton Town, overføres/streames gjennom Hatters player. Den bør du få med deg sammen med minst 700 reisende Luton Town supportere som hittil har løst billett til Home Park.

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!