Luton – Shrewsbury Town

Torsdag kveld kl 2045, spiller Luton sin andre tv sendte kamp for sesongen. På motsatt side på Kenilworth Road, står formlaget Shrewsbury Town. Shrewsbury innehar nå den siste plassen som gir direkte opprykk fra league 2, nemlig 3.plassen. Luton ligger to plasser lengre bak, på en femte plass.

Shrewsbury er en by med omtrent 70 000 innbyggere. Byen ligger like ved grensen til Wales, næremere bestemt 15 km. Shrewsbury spiller sine hjemmekamper på New Meadow, som er et nytt og moderne stadion med en kapaitet på snaue 10 000 tilskuere.

Shrewsbury spilte i league 1 så sent som ifjor. Da rykket de ned til league 2 etter å ha endt nest sist i league 1. Det er derfor ikke overraskende at «the shrews» kjemper i toppen av league 2. Shrewsbury har spilt sammenhengende i The football league siden 1950,
bortsett fra i 2003-04 sesongen, hvor de spilte i Conference league.

«The shrews» har i det siste prestert noe bedre enn Luton. Til tross for tap i den siste kampen mot Burton, har de kun to tap på sine siste åtte kamper. Ved siden av sine to tap, har de også to uavgjort. Mao 4 kamper har endt med seier. På bortebane har ikke Shrewsbury imponert like mye. Her står de med fire tap på sine siste åtte bortekamper. Luton på sin side, har også to tap. Men de har tre uavgjort ved siden av sine tre seire.

Av kjente navn som har spilt for Shrewsbury, kommer man ikke utenom disse: David Moyes, David Pleat, Gary Megson, Jimmy Quinn og Neville Southall. Vår «egen» David Pleat spilte 12 kamper for «the Shrews» i 1967 – 68 sesongen, hvor han også scoret et mål.

Kaptein Steve McNulty er tilbake etter skadeavbrekk. Nathan Doyle og Scott Griffiths er også tilbake etter sykdom i helgen. Det ligger også an til at Jordan Stockley kan få sin debut for Luton mot Shrewsbury imorgen. Pelly Ruddock Mpanzu, Paul Benson, Alex Lawless, Curtley Williams og Luke Guttridge er fortsatt skadet, og spiller derfor ikke mot Shrewsbury.

Da skulle det være klart for avspark torsdag kveld kl 2045. Kampen sendes som kjent på TV2 premium og TV2 Sumo.

COYH

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!