Lyse skyer over Kenilworth Road

Håpet om Premier League-medlemskap lever for Luton Town etter lørdagens 2-2-resultat hjemme mot Millwall. Stemningen under de lyse skyene over Kenilworth Road Stadium var ekstatisk. Klubbledelsen er forberedt på det beste!

Få hadde trodd at The Hatters skulle være så godt plassert så nær sesongslutt allerede inneværende sesong. Opprykk til Premier League er ingen drøm, men et reelt mål for klubben som for ni år siden ikke engang var blant de tre beste i National League (daværende Conference Premier)!

THE SKY IS THE LIMIT: Ingenting er umulig…!

Bedfordshire-klubben holder stø kurs mot hovedmålet om å forbedre plasseringen fra foregående sesong – slik den har gjort de fem siste årene.

SMILENDE KEEPER: James Shea er tilbake mellom stengene og uttrykte tilfredshet over det ene poenget.

At det «bare» ble 2-2 mot playoffrival Millwall i går syntes ikke å sette noen demper på den positive stemningen i klubben.

– A good point against a good side, da keeper James Shea etter kampslutt.

FORBEREDT STYREFORMANN: David Wilkinson vet hva som gjelder hvis Luton Town FC kvalifiserer seg for Premier League.

Vi tok en prat med styreformann David Wilkinson, som var overraskende optimistisk med tanke på innspurten i Championship.

– I’m very excited, but we’re prepared for it. A massive upgrade of the stadium awaits. The task was huge when we got promoted to The Championship. It cost us a fortune. The stadium upgrade required for Premier League membership is tenfold. Luckily; if we go up the money’s already there!

LTSCS-venn Wilkinson snakker varmt om klubbdirektør Gary Sweet og manager Nathan Jones. Selvfølgelig. Og byr på noen detaljer om hva som venter.

– 33 camera positions are required at Premier League Stadiums. That’s really something. We also need to improve every other single part of the facilities at Kenilworth Road Stadium, poengterer styrelederen i Luton Town FC.

Flere av våre venner på LTSCS-puben Bricklayers Arms snakket som om vi allerede er klar for playoffspill. På en kjølig lørdag med kuldegrader om natten og snøfall på formiddagen.

Solen kjempet med skyene om oppmerksomheten gjennom lørdagen. Lyse skyer.

Solfylt skydekke over stadionet:

Tekstsøk

Selve kampen bød på blandede følelser. Gjestene fra sør i London dominerte fullstendig den første halvtimen. Hattemakerne slo tilbake slik at lagene gikk til pause med én scoring hver.

Etter en nølende start på andreomgangen fant hjemmelaget bryteren. Skrudde den på og stormet framover. Millwall framsto som statist på fremmed grunn, men det er nå engang slik at scoringer er det eneste som teller i fotball. Målsniken Benik Afobe sendte gjestene i ny ledelse. Som hjemmelaget utliknet fem minutter før ordinær spilletid var utløpt.

Vill stemning!

– Well. It’s a tough place to come. I feel we should have played it out. We led with five minutes to go, sa Millwall-stjernen Jed Wallace vei ut til spillerbussen.

Og la til:

– What a season you’ve had so far!

Helt til slutt: Passiaren vi overhørte mellom en Millwall-supporter og politimann utenfor The White House lørdag formiddag:

– Where’s the stadium?
– That direction. Same place as last time you were here.
– How the fuck do you know where I’ve been? You stalker! You fucking pervert!
Politimannen ler.
Millwall-supporteren ler.
Glimt i øyet hos begge:-)

Onto Tuesday! Borte mot «Posh» med flere enn 3000 Hatters på London Road!

COYH!!!

PÅ ALERTEN: Politiet var manns- og kvinnesterkt tilstede gjennom hele lørdagen.
VEL BLÅST: Én av de mange politigrupperingene trekker seg tilbake etter at Millwall-supporterne er geleidet inn til togstasjonen.
THE AWAY END: Borteinngangen til Kenilworth Road Stadium er legendarisk. Millwall-fansen rev opp stadionsetene og gikk amok på biler og butikker i 1985, men i går var det fryd og gammen i Luton.
KOMMENDE UTFORDRINGER: Bussene til Bobbers Travel Club har staket ut reiserutene!

 

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 2

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!