Luton – Portsmouth

Lørdag står det, som før sesongen, så ut som det store oppgjøret på Kenilworth Road. Da får Luton besøk av det som er divisjonens «gigant», nemlig Portsmouth. Derimot har ikke sesongen gått helt slik bookmakerne og klubben selv hadde sett for seg før sesongen startet. Portsmouth var skyhøye favoritter til å vinne ligaen. Derimot ser det ikke slik ut nå, da de ligger på en skuffende 15. plass

Luton har falt litt på formtabellen, etter å ha ligget på topp lenge. På de siste åtte kampene, ligger nå Luton på niende plass på formtabellen med 4 seire, to uavgjort og to tap. For Portsmouth sin del, er det enda værre. Portsmouth har ikke vunnet på fire kamper. På sine åtte siste kamper, har de kun to seire, en uavgjort og hele fem tap. På Boxing day, tapte «Pompey» 2-0 mot AFC Wimbledon.

Luton og Portsmouth har ikke møtt hverandre siden 1995/96 sesongen. Da spilte begge lagene på nest øverste nivå. Luton har dog et stort overtak på Portsmouth. På 44 møter, har Luton seiret hele 21 ganger. 11 ganger har de spilt uavgjort, mens «Pompey» har vunnet 12 ganger. På Kenilworth Road har Luton vært suverene. Portsmouth har gjestet Kenilwort Road 23 ganger. Hele 17 ganger har Luton seiret på eget gress. Fire ganger har det endt med poengdeling, mens Portsmouth har tatt med seg tre poeng kun to ganger.

Portsmouth ledes av Andy Awford. Portsmouth er Awfords første klubb som manager. Awford fikk hovedansvaret for Portsmouth etter at den forrige manageren, Richie Barker, fikk sparken i mars 2014. Før dette hadde Awford hatt diverse trener jobber i Portsmouth.

På «Pompey» befinner det seg en gammel Luton kjenning. Nemlig Tom Craddock. Craddock herjet for Luton ifra 2008 til 2010. Til sammen spilte han 78 kamper og scoret 35 mål for «The Hatters». Dessverre for Craddock, er han ute med skade.

Luton ser igjen ut til å stille nokså uforandret. Det vil si at skade situasjonen ikke er noe bedre siden Boxing day. Paul Benson, Luke Guttridge, Alex Lawless og Pelly Ruddock er alle ute med skader.

Søndag ettermiddag logger man seg derfor inn på Hatters Player for å høre Luton forsøke å gi Portsmouth sitt femte tap på rad.

COYH!!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!