Wycombe – Luton

Luton må ikke dra langt, når de 2. juledag skal gjennomføre sin «boxing day» kamp. Faktisk er det kun bortekampen til Stevenage som har kortere reisetid enn kampen mot Wycombe. Ikke bare er det en kamp mellom to lag som ligger geografisk nær hverandre, men de ligger nær hverandre på tabellen. Per nå leder Wycombe league 2, to poeng foran Luton som ligger på tredje plass.

Wycombe spiller sine hjemmekamper på Adams Park. Stadionanlegget er nokså moderne, da det sto nyoppført i 1990. Enkelte påbygninger er gjort etter 1990, og i 2001 ble den siste utvidelsen fullført, slik at Adams Park idag har en stadionkapasitet på 10284. Omtrent som Kenilworth Road. Luton er blitt tildelt 2656 billetter til denne bortekampen. Alle billettene er solgt!!

Av rivalklubber har Wycombe blant annet klubbene Oxford og Bristol Rovers. Men i likhet med Luton, er også MK Dons en rival klubb.

På nitten kamper, har nå Luton tre tap. To av tapene på de siste fire kampene. Wycombe er også et av formlagene. På sine siste åtte kamper, har Wycombe vunnet fire, to uavgjort og to tap. Wycombe er forøvrig det laget som har prestert best på bortebane i årets liga. Wycombe har vunnet hele syv kamper, tre uavgjort og tapt kun en bortekamp. På hjemmebane har de ikke vært like solide. Fem kamper har endt med seier, tre uavgjrot og to tap.

«boxing day» kampene har historisk vært en suksess for Luton. Siden 1972 Har Luton kun tapt fire kamper. 12 kamper har endt uavgjort, mens Luton har vunnet hele 17 ganger på «boxing day». Ifjor alo vi Barnet 2-1.

Luton har også hatt et godt tak på Wycombe på Adams Park. Luton har ikke tapt på Adams Park på ni kamper! Fem kamper har endt med seier, og fire har endt uavgjort.

Av kjente tidligere Luton spillere som har spilt for Wycombe, kan nevnes

Matthew Spring, Will Antwi, Dean Morgan, Scott Rendell, Viv Busby og Darren Currie. For ikke å glemme Gary Doherty. Doherty var i spillerstllen til Wycombe til og med forrige uke, men la opp som profesjonell fotballspiller.

Luton ser ut til å stille omtrent samme lag som de stilte i 3-0 seieren mot Newport. Fortsatt er Paul Benson, Luke Guttridge, Alex Lawless, Pelly Ruddock Mpanzu og Curtley Williams ute med skader.

Fredag går den tradisjonelle «boxing day» runden av stabelen. Luton møter Wycombe i topp oppgjør på Adams Park. Måten du kan være til stede på kampen, er å logge inn på Hatter player kl 1600 norsk tid!

COYH!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!