Første returmøte

Lørdagens hjemmekamp mot Chelsea blir sesongens første returmøte for Luton Town i Premier League.

Vi har spilt mot samtlige klubber med unntak av Bournemouth. Oppgjøret mot sistnevnte på Vitality Stadium ble som kjent avbrutt etter Tom Lockyers hjertestans i det 59. spilleminuttet.

Ny dato er ikke berammet, men kampen skal spilles på nytt i sin helhet.

Chelsea kommer til Luton med sitt stjernegalleri, ledet av manager Mauricio Pochettino. Vi fikk bank på Stamford Bridge i august-møtet, men londonklubbens lag har skuffet stort til nå inneværende sesong. The Blues ligger langt bak skjemaet til Champions League-plass (Topp 4/5).

| FAKTA: Luton Town i Premier League 2023/24 |

The Hatters har positiv hjemmestatistikk mot Chelsea, med 10 seirer, 6 uavgjorte og 6 tap gjennom tidene. Det ble imidlertid 2-3 på Kenilworth Road Stadium i fjorårets FA-cupmøtet (2021/22-sesongen).

Siste ligamøte fant også sted i romjulen. For 32 år siden. Sesongen før Premier League ble stiftet (1991/92). Da vant Luton Town 2-0, rykket ned og fikk ikke delta i ligaen som raskt ble verdens mektigste, viktigste og beste.

| 2 supporterskjerf for prisen av 1 i LTSCS-shop |

Nå er vi der med et lag som har levert i de to første høytidskampene. Kan Town følge opp seirene mot Newcastle og Sheffield United med sesongens største skalp? Fullbyrde hattricket og opprettholde håpet inn i det nye året? Eller tar Chelsea sin første Double for sesongen?

PS! Chelsea har ikke tapt sin siste ligakamp for året siden 2011! London-klubben kommer til The Kenny med 7 seirer og 4 uavgjorte i så henseende, men den mest aktuelle statistikken viser fire strake bortetap for Pochettino & Co.

Vinterpause

Etter nyttårshelgekampen er det to ukers vinterpause i Premier League, men Town får besøk av Bolton Wanderers i 3. runde i FA-cupen lørdag 7. januar.

15. januar skal vi til Turf Moor, der Burnley er vertskap. Så følger Brighton and Hove Albion (H) og Newcastle United (B) før fellesturhelgens hjemmemøte med Sheffield United. HUSK å legge inn dine kamptips i «Town-tipset»!

REVANSJEOPPGJØR: Luton Town fikk bank på brua. Lørdag møtes lagene igjen på Kenilworth Road Stadium! (Foto: Luton Town FC)

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 4

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!