Fellesturen 2024-info

LTSCS planlegger fellestur til Luton også i 2024, men vi vet ikke når og hvor mange plasser vi får.

Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia sendte forespørsel om å kjøpe kampsponsoratet til siste hjemmekamp i februar eller første hjemmekamp i mars 2004 for to måneder siden.

Da understreket vi også ønsket om å få flere plasser enn de 30 vi er blitt tilgodesett med de siste sesongene.

Tidligere sesonger har vi alltid fått innvilget vårt ønske, selv om vi noen ganger har måttet ta til takke med matchballsponsoratet. Eneste merkbare forskjell på de to sponsoratene er at man som kampsponsor får kåre Man Of The Match.

Kampdagsinnholdet er ellers helt likt; med VIP-plasser i Eric Morecambe Lounge, treretters middag, bar, deltakelse i premierte gratiskonkurranser, møter med spillere/ledere og sitteplasser på hovedtribunen.

| Fotogalleri Fellesturen 2022 | Reiserapport Fellesturen 2022 |
| Fotogalleri Fellesturen 2023 | Minnerikt managermøte 2023 |

LTSCS har fått svar om at klubbens største sponsorer har forrang i valget av kamp- og matchballsponsoratene. Vi har imidlertid så sent som for to uker siden mottatt bekreftelse pr. e-post om at vår forespørsel er journalført.

Det er overveiende sannsynlig at Fellesturen 2024 finner sted, men delvis uvisst når og helt uvisst hvor mange plasser vi kan få.

Prisen for å delta er heller ikke fastsatt, men vi anslår ca. 3000 kroner. LTSCS-medlemskap er en forutsetning.

Reise og opphold inngår ikke i ovennevnte anslag. Fly, hotell og øvrig transport må du besørge selv.

Vi jobber kontinuerlig for å realisere den 15. fellesturen i LTSCS’ historie. Av de 14 foregående inngår opplegg til to playoffinaler (2011 og 2012) + Football League Trophy-finalen i 2009).

Alle interesserte vil ikke få plass, men straks vi har et tilbud klart så vil det bli offentliggjort på hjemmesiden. Følg med!

PS! Påmeldinger tas kun imot via skjemaet som kunngjøres på hjemmesiden. Det er ikke mulig å reservere plass på forhånd.

JUBILEUMSTUR: I 2011 arrangerte vi fellestur i anledning LTSCS’ 20-årsjubileum. Da fikk vi overvære den siste treningsøkten i forkant av Conference Premier-hjemmemøtet med Kidderminster Harriers. (Foto: Gareth Owen/Luton Town FC)

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4.9 / 5. Antall vurderinger: 9

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!