Vil du bidra med hjemmesideinnhold?

LTSCS har lansert ny hjemmeside, men den er bare helt i startfasen. Ole Trillhus sine previews dominerer forsidebildet. Det skal de fortsette å gjøre, men vi ønsker bidragsytere til annet innhold også. Hvis du har tid og lyst til å bidra med artikler, så er det bare å ta kontakt med redaktør Thomas Møller pr. e-post. Adressen finner du på hjemmesiden, via linken som fører til «Kontakt».

Vi har planer om å lansere en «Prediction League» neste sesong. Der søker vi en ansvarlig til å legge inn alle Luton Towns kamper – og resultere dem. Resten går stort sett av seg selv. Tippekonkurransen går ganske enkelt ut på å tippe utfallet av hver Luton Town-kamp gjennom sesongen. Deltakerne samler poeng for hvert rett tippede resultat, tippetegn og korrekt antall scoringer til Luton Town og motstanderen. Så premierer vi de beste etter sesongslutt.

Vi har mange tanker og ideer. Har du noen? Kom med dem! Sammen kan vi klare det meste! Alle som vil bidra med innhold og ta ansvar kan få artige utfordringer.

LTSCS er en skandinavisk supporterklubb. Hjemmesiden vår bør gjenspeile det bedre – også med svensk og dansk innhold. Ta kontakt hvis du har forslag til hva du kan bidra med på ditt språk – med dine evner og kunnskaper!

PS! Det er lov å komme med forslag selv om du ikke vil påta deg noe ansvar for å realisere dine ideer:-)

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!