Ubeseiret mot de beste

Luton Town har møtt alle de beste lagene i Championship pr. dags dato – uten å tape! Fire seirer og to uavgjorte er status for The Hatters mot topplagene.

Det er vel dokumentert at Bedfordshire-klubben er best når motstanderen har ballen mest. Det har vært tilfelle i samtlige seks kamper mot de andre topplagene, der Luton Towns gjennomsnittlige ballbesittelse er 35,7 prosent.

Samtidig er det verdt å merke seg at Nathan Jones’ mannskap har hatt flest avslutninger på mål mot alle topplagene! 22-13 i relativt presise avslutninger har gitt 10-3 i uttelling.

Foruten Luton Town er det bare Burnley som er ubeseiret i toppkampene, men Turf Moor-klubben har bare møtt to av dem; Luton Town (1-1) og Swansea (4-0).

Foruten Luton Town er Burnley og Sheffield United de eneste med positiv score i toppkampene. Begge spilte 1-1 mot The Hatters.

Luton Towns resultater mot Topp 7-klubbene pr. 18. oktober:

Burnley (B) 1-1
Swansea (B) 2-0
Sheffield United (H) 1-1
Blackburn (H) 2-0
Queens Park Rangers (H) 3-1
Norwich City (B) 1-0

| SkyBet Championship 2022/23-fakta |

PS! Luton Towns erkerival Watford kan spille seg opp til 8. plass med seier borte mot Millwall i kveld. Uansett stilling før søndagens «M1 Derby» blir det heftig på Vicarage Road. Avspark kl. 13:00 skandinavisk tid. Kampen ser du på iFollow!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4.2 / 5. Antall vurderinger: 5

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!