Preview Morecambe – Luton Town

Tirsdag kveld, er det igjen duket for dugg i gresset, flomlys og tirsdags kamp for Luton. Denne tirsdagen er det «The hatters» sin tur for å reise. Nærmere bestemt må Luton dra noe nordvestover til den lille kystbyen Morecambe, som ligger i Lancashire.

Kampen skal spilles på Globe Atena. Globe Arena er et helt nytt stadion anlegg i Morecambe, som Morecambe FC tok i bruk våren 2010. Anlegget har en kapasitet på 6476 tilskuere. Tilskuerrekorden er på 5375 tilskuere. En rekord som ble satt i august 2013 når Newcastle kom på besøk i en liga cup kamp.

Morecambe har alltid spilt i de lavere divisjoner. I 2007 vant Morecambe play off finalen i Conference league, etter å ha slått Exeter City 2-1 på Wembley. SIden da har klubben spilt i league 2. Klubbens beste plassering kom i 2009/10 sesongen. Da oppnådde Morecambe en respektabel fjerde plass, men tapte i neste omgang i play off semi finalen.

Luton og Morecambe har kun fire innbyrdes oppgjør. En gang har Luton vunnet, en gang har endt uavgjort og to ganger har Morecambe vunnet. Begge gangene Morecambe har vunnet, var i fjorårets sesong.

For tiden innehar Morecambe syvende plassen i ligaen, tre poeng foran Luton som ligger på 16.plass. På sine åtte siste kamper, har Morecambe 4 seiere, to uavgjort og to tap. På sine siste to kamper, har «the Shrimps» tapt 2-4 mot Northampton på hjemmebane, samt spilt 0-0 borte mot Oxford.

Luton kan virke som endelig er inne i en god steam. To kamper på rad har nå endt med seier, og det uten å slippe inn mål. Ni poeng på de siste fire kampene, er så absolutt akseptabelt, og som igjen får bookmakerne til å tørre å sette penger på Luton. Så gjenstår det å se om John Still gir Jack Marriott tillitt fra start.

Antagelig vil både Scott Cuthbert og Nathan Doyle være klar for tirsdagens kamp. Derimot vil ikke Paul Benson og Pelly Ruddock være klare.

John Still har inntatt en noe pessimistisk holdning til tirsdagens kamp, og har uttalt at dette er en av sesongens vanskeligste kamper. Kanskje ikke så rart, da «the Shrimps» vant begge kampene mot Luton ifjor. Værst gikk det borte i Morecambe, hvor Luton tapte 0-3.

PS: Morecambes top scorer, er Alan Goodall med tre nettkjenninger. Goodall spiler back, men har 29 kamper og en scoring for Luton i 2007/08 sesongen.

Det ligger ann til revansj tirsdags kveld på Global Arena, når Luton skal hevne fjorårets 0-3 tap for Morecambe. Om Luton klarer det, får du med deg ved å streame kampen fra The Hatters Player kl 2045!!!

COYH!!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!