Preview Luton Town – Mansfield Town

En uke etter at Luton led et forsmedelig tap mot Notts County i Nottingham, møter Luton nok en utfordring fra Nottinghamshire. Denne gangen er det Mansfield Town som besøker Kenilworth Road.

Byen Mansfield ligger i den engelske regionen Øst-Midlands, nærmere bestemt Nottinghamshire. Klubben ble stiftet i 1897, og ble valgt inn i The Football League i 1931. «The Stags», som er kallenavnet til Mansfield Town, spiller hjemmekampene sine på Field Mill i Mansfield.

Mansfield rykket opp fra Conference league til league 2, etter å ha vunnet conference league i 2012/13 sesongen. Første sesong i football league two, endte midt på tabellen. Fjorårets sesong, sesong to, ble av det mer utfordrende slaget. Laget endte på 21. plass, men allikevel med god klaring til nedrykk. Mansfield var derfor ikke tippet som noe lag som ville gjøre det godt denne sesongen. Derimot har de overrasket og ligger på en pen 7.plass i serien etter 3 seiere, 3 uavgjort og et tap. 3 poengerne, har samtlige blitt plukket på hjemmebane.

Lutons form er fortsatt skral. I helgen tapte som kjent Luton på overtid, etter at Luton på imponerende vis hentet opp en 2-0 ledelse til Notts County. Dessverre scoret Notts County på overtid, og sesongens fjerde tap var et faktum.

Luton og Mansfield har møtt hverandre 30 ganger siden 1932. Kun åtte ganger har Luton slått «The stags». Hele hundre mål eksakt har blitt scoret på disse tredve møtene. Sist gang lagene møttes på Kenilworth Road, vant «the hatters» 3-0.

Adam Murray er vedkommende som er manager i Mansfield i disse dager. Murray spilte syv kamper for Luton i 2010/11 sesongen. John Aston, Jon Shaw, Kevin Pilkington, George Pilkington og Godfrey Poku er andre som har spilt for begge klubbene.

Scott Cuthbert soner sin første kamp, etter at fikk rødt kort mot Notts County. Luke Guttridge, Dan Potts, Nathan Doyle og Paul Benson er alle usikre på grunn av skade. Jack Marriott og Elliott Justham er begge tilbake fra suspensjon og skade.

Kampen streames live på Hatters player fra Kenilworth Road lørdag kl 1600 norsk tid. Ved å lytte til kampen, vil du få svar på om The Hatters for en gangs skyld kan klare å holde tett bakover, og forhåpentligvis sikre en etterlengtet tre-poenger hjemme.

COYH!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!