Preview Luton Town – Leyton Orient

Tirsdag er det klart for første runde i Johnstone´s Paint Trophy turneringen. Turneringen hadde sin spede fødsel i 1983/84 sesongen, og omfatter lag fra tredje og fjerde nivå i det engelske ligasystemet. Totalt 48 lag. De fleste som følger Luton, husker at Luton vant turneringen etter å ha slått Scunthorpe United 3-2 i en dramtaisk finale på Wembley.

Morgen dagens motstander på Kenilworth Road, er ligalederen i league 2, Leyton Orient. Leyton Orient er en klubb som kommer ifra nord i London, nærmere bestemt ifra bydelen Leyton. Her ligger også klubbens stadion anlegg, Brisbane Road.

Lutons form har på ingen måte vært av det oppløftende slaget i det siste. Kun to poeng har klubben klart å kapre hittil i serien. En seier har det blitt, dog i ligacupens første runde mot Bristol City. Hovedproblemet har vært å holde på uavgjprt resultat og ledelser. Altfor mange poeng har gått tapt mot slutten av kampene, ja sågar på overtid.

Leyton Orient derimot, har gjort sine saker veldig bra hittil denne sesongen. The O´s er klare ligaledere, da de ikke har tapt en eneste kamp i serien hittil denne sesongen. En målforskjell på 13-3 sier også at Leyton Orient er giftige fremover, og bunnsolide bakover. Spesielt må Luton se opp for Jay Simpson og Paul McCallum. Til sammen har de scoret syv mål for the O´s.

Første runde for Luton i Johnstones´s Paint Trophy sparkes igang tirsdag kl 2015 på Kenilworth Road (merk tiden). Det foreligger ingen opplysninger om skadesituasjonen i Luton, eller hvilke tanker John Still har gjort seg i forhold til hvem som skal starte kampen tirsdag kveld. Kan Luton ta første steg på veien for å kopiere bragden fra våren 2009? Svaret får du ved å streame kampen via Hatters Player kl 2015!!!

COYH!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!