Preview Luton – Carlisle

Lørdag ettermiddag gjester Carlisle United Kenilworth Road. Carlisle som rykket ned fra league 1 ifjor, startet sesongen hjemme mot nettopp mot Luton. Luton vant 1-0.

Carlisle er en by nordvest i England. Carlisle er en by som er noe større enn Drammen, det vil si en by med ca 75000 innbyggere. I 1974/75 sesongen spilte Carlisle en sesong på øverste nivå, noe som gjør at Carlisle er den byen med lavest anntall innbyggere som har spilt på øverste nivå i England.

Luton har ikke tapt på ni kamper. Dog har Luton spilt hele seks kamper uavgjort, mens tre kamper har endt med seier. Sist på tirsdag mot York, hvor Luton hentet opp en 0-2 ledelse til York.

Carlisle har hatt en enten eller form. På de siste ti kampene har fem kamper endt med seier, mens fem kamper har endt med tap.

Luton og Carlisle har møtt hverandre 24 ganger. Luton har vunnet ni ganger, Carlisle har vunnet seks ganger, mens åtte ganger har det endt uavgjort. Carlisle har vunnet to ganger på Kenilworth Road. Sist gang det skjedde, er så lenge siden som i 1972. Da vant gjestene 1-0.

Carlisle er den klubben som har flest finaler i the Football League Trophy (JPT). De har spilt hele seks finaler, hvor de har vunnet to ganger og tapt fire. Siste seier var i 2011 hvor de slo Brentford 1-0.

Luton vil lørdag være uten sin kaptein Steve McNulty, da han starter sin karantene etter å ha mottatt rødt kort mot York. McNulty fikk hele fire kampers karantene for sitt røde kort. Nathan Doyle er også ute, da han er skadet. Luke Wilkinson er den eneste usikre, da han skadet seg i kampen mot York. Om han spiller, vil han spille sin kamp nummer 50 for Luton. Gledelig er det også at både Scott Griffiths og Paul Benson er klare for helgens kamp. Skjønt Benson er nok et stykke unna kampform ennå.

Lørdags ettermiddag entrer Keith Curle og hans mannskap Kenilworth Road. Kampen streames via Hatters Player på din pc kl 1600.

COYH!!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!