På topp med full pott

Topptrioen i LTSCS Prediction League prikket inn hver sin sekspoenger da Luton Town bortevant med 2-0 mot Wigan Athletic i dagens oppgjør i Championship.

TOP HATTERS: Harry Cornick, Elijah Adebajo og Pelly Ruddock Mpanzu presterte i Greater Manchester i dag. Ledertrioen i LTSCS Prediction League imponerte også!

STB Hatter, Thomas Holmgren og Thommie Luton Lundqvist utgjorde Topp 3 før avspark på DW Stadium. Nå med enda større margin til alle utfordrerne i kampen om seieren i tidenes første LTSCS Prediction League!

Det er selvsagt tilfeldig at akkurat de tre beste før dagens kamp traff blink, men ikke tilfeldig at det er de som har sanket flest poeng. Vi er kommet et godt stykke ut i sesongen.

Tom Bruaset, Thomas Holmgren og Thommie Luton Lundqvist kan sole seg i glansen fram til den kommende kampen mot Grimsby Town lørdag 28. januar.

STB Hatter kommer uansett utfall i FA-cupkampen til å lede tippekonkurransen om nøyaktig én uke.

For hver kamp som spilles kommer vi litt nærmere den ultimate avgjørelsen. Hvem som vinner den eksklusive Harry Cornick-signerte drakten som er brukt i Championship sesongen 2022/23!

Selv om det er poengmessig strekk i deltakerfeltet, så har fortsatt mange sjansen til å blande seg inn i toppstriden. Uansett poengstatus og plassering, så ligger det prestisje i å treffe blink på kommende kamputfall.

Vi oppfordrer alle som ikke har registrert seg ennå til å bli med. Selv om det nå kan bli vanskelig å vinne for nye deltakere, gir deltakelse nyttig erfaring foran den kommende sesongen. LTSCS utvikler seg jo også – og skjønner at det må sterkere lut til for å engasjere flere i LTSCS Prediction League…

KLIKK HER for å bli med!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!