LTSCS alltid tilstede

Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia er alltid på plass når The Hatters spiller hjemme på Kenilworth Road Stadium. Følgelig også når vi får besøk av Championship-ligaleder Sheffield United i fredagens TV-kamp.

«Scandinavian Hatters»-banneret går aldri glipp av en hjemmekamp. På hjemmedelen av borteseksjonen på Oak Road End er samtlige LTSCS-medlemmer representert!

HUMØRFYLTE HATTERS: – Vi skal feire faderns 80-årsdag i Eric Morecambe Lounge på Kenilworth Road Stadium i kveld og Emirates Stadium i London lørdag. Det er dette han ønsker seg. Pappa gleder seg til oppvarming på LTSCS-puben Bricklayers Arms og til Luton Town-kampen i kveld. Han har satt penger på 2-0 til Town og håper å veksle noen ord med Sander Berge etter kampen, forteller Per-Eigil.

De norske Luton Town-supporterne Eigil Eriksen ogPer-Eigil Eriksen (far og sønn), er i Luton i levende live. De ankom Bedfordshires hovedstad i dag, etter å ha tilbrakt torsdagen i London. Duoen fra den tidligere østfoldbyen Moss er i fest- og kampmodus.

LTSCS-medlem nummer 175, Eigil Eriksen, feirer sin 80-årsdag i Luton!

Kenilworth Road Stadium er fylt til randen når ligalederen kommer for å forsvare tabelltoppen. Under flomlysene. Foran TV-kameraene til SkySports. Med millioner av TV-seere verden over. Deriblant hundretusener i Danmark, Norge, Sverige. COYH!

Vi klarte ikke å omsette sjansene i scoringer mot vår felles playoff-tapende semifinalist Sheffield United sist sesong. Den eneste motstanderen, foruten Birmingham City, vi ikke scoret mot i 2021/22-sesongen.

«The Blades» opplevde en treg start sist sesong, men fikk i likhet med Luton Town en kraftig progresjon gjennom vinteren og våren. Begge startet inneværende sesong på lavgir.

Sheffield United har slått tilbake fra åpningsnederlaget mot Watford med tre seirer og én poengdeling. Overtok tabelltoppen fra Blackburn Rovers etter å ha banket den rakettstartende Ewood Park-klubben med 3-0 i stålbyen sist helg.

Luton Town ligger bare fem poeng bak, til tross for fire seiersløse kamper før sesongens første trepoenger ble registrert i form av 2-0 mot Swansea i Wales.

PS! Følg med på LED-reklamen på langsidene mens kampene pågår. LTSCS er nemlig der også, som en del av vårt Harry Cornick-draktsponsorat!

FAST PLASS: LTSCS-banneret med supporterklubbens emblem får med seg alle hjemmekampene på Kenilworth Road Stadium. Virtuelt er vi på plass, selv når vi fysisk støtter klubben i vårt hjerte hjemmefra! (Foto: Gareth Owen)

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4.9 / 5. Antall vurderinger: 7

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!