Lokal fellestursamling

Sist lørdag var 10 av årets 30 fellesturdeltakere samlet til «Kick-Off» på Jevnaker, for å se Luton Town-kamp via iFollow og spikre sin lokale reiseplan for Fellesturen 2023 i mars.

MENYKARTET: Åtte pizzavarianter med lutoninspirerte navn.

Vertene Lene Skogen og Thomas Møller bød på en meny bestående av åtte forskjellige hjemmelagde pizzaer – hver og én med navn inspirert av Luton Town og byen Luton.

I timene fram til avspark mellom Luton Town og Stoke City på Kenilworth Road Stadium ble det gjennomført en Luton-QUIZ. Halvard Grina svarte rett på 16 av de 20 spørsmålene. Ble premiert med pokal, medalje og godsaker. Lene Skogen (13 poeng) besatte sølvplassen foran Børre Øverby og Morten Halrynjo Myhre. Begge med 10 poeng.

Fellesturdeltakerne fra Jevnaker reiser til Luton fredag 3. mars og blir i England til tirsdag 7. mars.

LTSCS-visepresident Tor Erik Hadland «stakk innom» gjengen som var samlet, med innspilt hilsen via storskjerm.

På samme skjerm fikk vi også hilsen fra iFollow-kommentator Simon Pitts. Han gjorde et poeng ut av det faktum at det bor færre mennesker på Jevnaker enn antallet som var til stede på The Kenny i lørdagens Championship-kamp!

MATCHVINNER: Pelly Ruddock Mpanzu blant dem med pizza oppkalt etter seg.

Hvor mye kan du om byen Luton og fotballklubben Luton Town? Test deg selv ved å velge ett av tre svaralternativer på 20 forskjellige spørsmål i videoklippet nedenfor! Svarene får du ved å sende e-postmelding til LTCSCS-redaktør Thomas Møller.

| Fellesturen 2023 |

Høydepunktet i årets fellestur er Championship-kampen mellom Luton Town og Swansea City på Kenilworth Road Stadium lørdag 4. mars.

GJENGEN: Halvard Grina, Morten Halrynjo Myhre, Lene Skogen, Thomas Gjørsvik, Thomas Møller, Børre Øverby, Terje Grina, Lars Ødegård, Svein Moen og Tobias Hollerud Tellefsen.
PREMIEUTDELING: Quizvinner Halvard Grina med belønningene for seieren; overrakt av quizmaster Møller.
ARENAEN: Et visst Luton Town-preg på lokalet som fellesturdeltakerne fra Jevnaker tilbrakte lørdagen i…

 

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4.2 / 5. Antall vurderinger: 5

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!