Kenny-kapasitetsøkning!

Kenilworth Road Stadium blir likevel ikke tidenes minste Premier League-stadion!

Mange antok at innfrielsen av mediafasilitetskravene ville medføre at Luton Towns tilskuerkapasiteten på 10 356 kunne bli redusert.

Opprettelse av tidsriktige kommentatorplasser, opptil 30 nye TV-kameraposisjoner, seks nye flomlys, utbedring av eksisterende flomlys, helt nye dataanalysestudioer, presserom med opptil 100 plasser, flere toaletter og flere salgspunkter er plasskrevende.

Mot alle odds overrasket Luton Town-direktør Gary Sweet i helgen med å kunngjøre at tilskuerkapasiteten i Premier League-debutsesongen utvides til 11 380!

– Såfremt Bournemouth ikke plutselig slenger inn 1000 nye sitteplasser så har vi ikke det minste stadionet i Premier League, sier han til TalkSPORT.

Ved å fjerne dagens 25 VIP-bokser på Bobbers Stand frigjøres så mye areal at Premier League-kravene innfris. Såpass mye at mer moderne sponsorlounger får plass, samtidig det frigjøres rom for generelle sitteplasser.

200 sesongkorthavere skal omplasseres på Bobbers Stand, der fasilitetene for rullestolbrukere og funksjonshemmede også får et løft.

Bournemouths gjeldende tilskuerkapasitet på Vitality Stadium er 11 379.

| – Gigantisk utfordring | «Town-tipset» 2023/24 | LTSCS Fantasy 2023/24 | Innmelding |

Samtlige ligakamper på Kenilworth Road Stadium de to siste sesongene har vært utsolgt. For alle uten sesongkort og Hatters Membership har det vært praktisk talt umulig å få adgang til Luton Towns hjemmekamper.

Omtalte kapasitetsøkning letter bittelittegranne på trykket.

Kenilworth Road Stadium

Bilder, med forklaringer av fortid og framtid:

PROVISORISK: Slik så det ut på 118 år gamle Bobbers Stand før rehabiliteringsarbeidene ble påbegynt. 25 VIP-bokser med provisorisk TV-kamerastillas over.
VIP-BOKSENE: 25 VIP-bokser erstattet ståtribunen på Bobbers Stand i 1986. Nå er boksene historie. Noen oppstår i moderne utgaver. Andre ofres for å frigjøre plass til mediafasiliteter og generelle tilskuerplasser.
TRADISJONELT: Utsikt fra Main Stand, rett til høyre for Oak Road Stand, over mot Bobbers Stand som i disse dager gjennomgår en massiv totalrenovasjon.
FLOMLYS: Seks flomlysmaster lyser opp Kenilworth Road Stadium under kveldskampene. Samtlige oppgraderes med kraftigere og strømbesparende LED-lys.
FLOMLYS: De seks eksisterende flomlysmastene under oppgradering utvides til dusinet. Samtlige bidrar til å innfri Premier League-kravene. Enhver situasjon ute på banen skal fanges tydelig opp av kameraene som produserer levende bilder for TV-sendingene og VAR.
KAMERAPOSISJONER: VAR-teknologi skal implementeres i samtlige TV-kameraer på Kenilworth Road Stadium. Opptil 50 i tallet, som er mer enn en dobling av tidligere kapasitet. Som du kan forstå, er TV-kameraposisjonene plasskrevende!
HØYTEKNOLOGISK: Ethvert Premier League-stadion har et dedikert data- og videoanalyserom. Så også Luton Towns arena, der den pågående mediafasilitetsoppgraderingen ble påbegynt i mai – to dager etter at opprykket til Premier League var et faktum.
KONFERANSEROM: Premier League-deltakelse fordrer en enda høyere grad av profesjonalitet. Blant annet i form av et mediarom for pressekonferanser med opptil 100 plasser.
OMRINGET: Kenilworth Road Stadium er omringet av motorvei og leiligheter. Relokalisering har vært forsøkt siden 1960-tallet. Uten suksess inntil nylig, da tomten ved en tidligere kraftstasjon i sentrum av byen ble ervervet og godkjent for formålet av bystyret.
UNDER ARBEID: Dronebilde fra stadionet til Luton Town, som debuterer i Premier League på bortebane mot Brighton & Hove Albion 12. august. Den terminfestede hjemmekampen mot Burnley helgen etter er utsatt, grunnet rehabiliteringsarbeidene på Kenilworth Road Stadium.
TIDKREVENDE: Rehabiliteringen av Kenilworth Road Stadium medfører at Luton Town må vente til 1. september med sin aller første hjemmekamp i Premier League. Mot West Ham United; allerede valgt som TV-kamp under de nye flomlysene!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 4

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!