Eksotiske Edvard

Edvard Uteng leder «LTSCS Premier League Fantasy» med laget «Garnacho Chips» etter Gameweek 13.

NYE UTFORDRINGER: Edvard har flyttet fra Nord-Norge, via Hellas, til Oslo. (Foto: Privat)

20-åringen har sanket 830 poeng siden sesongstart. Hadde ikke en eneste Town-spiller på laget i siste runde. Ei heller Gameweek 13-scoringsakrobaten Alejandro Garnacho, men oppnådde likevel 49 poeng og holdt unna for alle de 34 utfordrerne.

– Lagnavnet ditt tilsier at Garnacho skal være med. Forklar!

– Haha; lagnavnet er bare et ordspill slik mange Fantasy-navn er basert på, men jeg må kanskje vurdere om United-spilleren skal inn på laget etter brassesparket i helgen, sier Edvard og fortsetter:

– Jeg følger litt med på Twitter og The Scout for å vurdere hva jeg gjør med laget, og følger magefølelsen. Det har fungert godt så langt. Håpe fortsetter slik, sier han.

LTSCS Fantasy League-lederen kommer fra Silsand i Senja kommune i Troms og Finnmark fylke, men har nå flyttet til Oslo der det er Bachelor-studier for å bli dataingeniør som gjelder.

På klubbjakt

Edvard Uteng, som har spilt for moderklubben FK Senja hele livet, med unntak av fjorårets opphold i den greske klubben Doxa Vyronas, er på jakt etter ny klubb i Oslo-området.

LTSCS-medlem nummer 228 har nøkterne ambisjoner til å begynne med. I 3. eller 4. divisjon. Selv om han har spilt i 2. og 3. divisjon for Senja.

– Vi får se hva som skjer. Jeg tar det derfra, sier han.

Gresk opplevelse

Midtbanespilleren flyttet til Hellas med kjæresten høsten 2022 for å ta et friår der før kommende studier.

– Der fant jeg, ved hjelp av et familiemedlem som er halvt gresk, en klubb å spille med. Det ble opprykk til nivå 4, men uten meg på laget. Vi fikk dessverre ikke orden på papirarbeidet. Kunne ikke spille offisielle kamper for klubben, men jeg var med på alle treningene og fikk med meg flere treningskamper.

– Det var en veldig fin opplevelse. Supporterklubben stilte med bluss og raketter til hver hjemmekamp, og alle på tribunen utviste ekstrem innlevelse under kampene, forteller Edvard.

TIDLIG KRØKET: Lille Edvard ble ikledd Town-drakt av pappa omtrent før han kunne stå på egne bein – og er glad for det den dag i dag! Godt jobbet, Tim! (Foto: Privat)

Han ble flasket opp med Luton Town fra ung alder. Av sin far Tim, som har vært supporter helt siden den skandinaviske supporterklubben ble stiftet!

– Pappa introduserte meg for klubben før jeg kunne gå, hehe. Jeg har vært LTSCS-medlem de 5-6 siste årene. Sett kampene via iFollow gjennom sesongene klubben har klatret oppover divisjonssystemet. Det er ekstremt morsomt at ferden har ført oss helt til Premier League, beretter Edvard.

– Så håper jeg poengene fortsetter å komme, både for «Garnacho Chips» og Luton Town. Har troen på at det er mulig å unngå nedrykk.

KLIKK HER for å se stillingen i «LTSCS Premier League Fantasy 2023/24»!

Det er uhyre jevnt i toppen. Utfordrerne er mange.

PS! «LTSCS Fantasy» er bare én av seks ligaer som Edvard Uteng leder!

(Premier League Fantasy-poengene rekalkuleres etter mandagens kamp – den siste i Gameweek 13 – så noe kan ha endret seg etter at artikkelen ble publisert).

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4.7 / 5. Antall vurderinger: 3

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!