Spenningen stiger

Nå tenner det til: Spilleroverganger, «Town-tipset» og «LTSCS Fantasy». Heng med!

Sist torsdag var spillerne tilbake på trening etter opprykksfeiring og ferie. Denne uken skyter overgangsaktiviteten fart. Vi forventer både ankomster og avganger. Og håper en kontraktforlengelse for Pelly Ruddock Mpanzu vil bli kunngjort.

Pelly er selve symbolet på Luton Towns klatring opp gjennom divisjonene. Historisk. Uten sidestykke i engelsk fotball. Pelly er vår mann. LTSCS overtok tredjedraktsponsoratet av Mpanzu midtveis i 2022/23-sesongen og vil gjerne videreføre vår støtte til klubben med tilsvarende avtale i Premier League.

Det viktigste på kort sikt er å få på plass en ny målvakt. Regn også med at klubben bruker penger på en spiss. Det er som alltid rykter om potensielle navn, men Luton Towns rekrutteringsavdeling har oversikt og kontroll. Gjennom mange år har signeringene sjelden vært nevnt i redaktørstyrte eller sosiale medier på forhånd.

En god håndfull spillere vil også bli sendt på utlån eller selges. Jeg føler meg ganske sikker på at vi får flere svar denne uken.

VÅR MANN: LTSCS’ Thomas Møller og Tor Erik Hadland med LTSCS-sponsede Pelly Ruddock Mpanzu. Blir han med videre?

Fellesturen 2024

Mange venter også spent på mer informasjon om Fellesturen 2024. Det gjør vi også, med et aldri så lite snev av utålmodighet!

Dessverre vil det ikke bli plass til alle som ønsker å delta. Regnestykket går ikke opp når det er flere som vil bli med enn antall tilgjengelige plasser. Vi drømmer om 50, men forventer ikke flere enn 30.

Town-tipset 2023/24

Heldigvis er det plass til alle i LTSCS-flaggskipet «Town-tipset»! Med enklere poengberegning og mange flere premier ser vi fram til å følge utviklingen fra kamp til kamp i Luton Towns debutsesong i Premier League.

Som redaktør og webutvikler er jeg kjempestolt over at LTSCS etter flere års ønske om å tilby en slik engasjerende og samlende gratiskonkurranse endelig har nådd målet. Og utrolig takknemlig overfor Svein Terje Bjelland, som prisverdig administrerer «Town-tipset» med kampinnleggelse, resultering og statistisk oppfølging.

Styre- og redaksjonsmedlem Ole Trillhus – kjent for sine omfattende og innlevelsesfulle forhåndsartikler om Luton Town-kampene – skal kommende sesong innlemme en kort statusrapport om stillingen i Town-tipset foran hver kamp. Det blir et stort pluss. Og mer oppmerksomhet om konkurransen og deltakerne.

Med strømmen av nye og fornyende LTSCS-medlemmer blir det kamp om plasseringene – og premiene!

TA PLASS! I motsetning til Kenilworth Roads borteinngang er det plass til alle LTSCS-medlemmer i «Town-tipset»!

LTSCS Fantasy 2023/24

Selv har jeg aldri vært noen god Fantasy-spiller. Jeg har vært med flere ganger, men aldri vært tålmodig og grundig nok i mine innsatser. Konseptet er genialt. Deltakelsen enorm.

At Luton Town har kvalifisert seg til Premier League bare ni år etter å ha tilbrakt tilværelsen i Conference Premier er smått utrolig. At Luton Town-spillerne inngår i Fantasy likeså. Det gleder og forplikter. Nå må jeg virkelig steppe opp!

Som utpreget pragmatiker og realist kjenner jeg mine begrensninger, men jeg frydes over å kunne konkurrere med og mot alle Scandinavian Hatters i LTSCS Fantasy!

VIRKELIGHET: Alle Luton Town-spillerne er med i Fantasy Premier League! Velg dine spillere og ta del i spenningen!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!