Offisiell Pelly-sponsor

LTSCS fornyer draktsponsoratet for Luton Towns levende legende Pelly Ruddock Mpanzu!

Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia (LTSCS) har som formål for å forene, engasjere og aktivisere norske, svenske og danske tilhengere av Luton Town Football Club (LTFC).

I form av en aktiv hjemmeside med medlemsinformasjon, konkurranser, interessante artikler, årlig fellestur til Luton og annet relevant innhold.

Samt – det aller viktigste – å støtte Kenilworth Road-klubben! Det gjør vi blant annet ved å generere og overføre midler til Luton Town FC og dens omgivelser.

LTSCS har tidligere vært draktsponsor for Oliver Lee og Harry Cornick. Da sistnevnte forlot klubben tidligere i år, fikk vi tilbud om å overta sponsoratet for Pelly Ruddock Mpanzu.

Midtbanespilleren har vært med på hele oppturen fra Conference Premier til Premier League. Som tidligere i juli forlenget kontrakten med The Hatters.

VÅR MANN: Pelly sendte hilsen til Scandinavian Hatters via Twitter 18. juli!

Da kontraktforlengelsen var et faktum ble LTSCS også tilbudt kontraktforlengelse! Vi takket ja og er offisiell tredjedraktsponsor for Pelly i Premier League-sesongen 2023/24. £1200 (inkl. mva.) fra LTSCS til LTFC.

Som kamp- og matchballsponsor for fellesturkampen Luton Town – Sheffield United i februar 2024 bidrar vi med ytterligere £8000!

SIGNERT FOTO: Draktsponsoratet er relativt omfattende. Pellys signerte foto innfelt. Mpanzu er eneste spiller i engelsk fotballhistorie som har rykket opp fra nivå fem til Premier League med samme klubb. Han har sågar også scoret for Luton Town hver eneste sesong!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 5

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!