«Moen99» i tippeform

Thomas Nordgården Moen alias «Moen99» var den eneste som tippet 3-1 til Town mot Blackpool. Han er bare tre poeng bak ledende «STB Hatter» fem kamper før slutt!

23-åringen fra Jevnaker er dagens LTSCS-profil. Ganske så treffende, fordi han er den store formspilleren i LTSCS Prediction League 2022/23.

3-1-tipset i mandagens Championship-oppgjør mellom Luton Town og Blackpool var hans niende fulltreffer for sesongen. Og sjette på de 12 siste kampene!

Med 111 poeng presser han langtidsledende Espen Ganes (STB Hatter).

TET-TRIO: Espen Ganes, Thomas Moen og Thomas Holmgren skal gjøre opp om seieren i tidenes første LTSCS Prediction League!

Det er kun fem kamper igjen i premieresesongen i LTSCS Prediction League. Selv om Luton Town i skrivende stund ligger an til å få minst to kamper til inneværende sesong, så er det kun cup- og ligakamper som teller i gratistippekonkurransen.

Eventuelle playoffkamper er ikke ligakamper. De inngår følgelig ikke.

«STB Hatter» har holdt taktpinnen helt siden desember i fjor, men aldri klart å riste av seg utfordrerne. Navnet bak aliaset er Espen Ganes, som med god hjelp av sønnen Jonas har imponert med sine tips, har sanket 17 poeng på de sju Town-kampene i mars og april 2023.

LTSCS Prediction League-lederen har prikket inn ti korrekte resultater.

Uttellingen til «Moen99» på de samme sju kampene er 30 poeng!

På 3. plass i sammendraget følger Thomas Holmgren; fire poeng bak førsteplassen og ett poeng bak toeren. Den svenske utfordreren kan vise til 24 poeng på kampene i mars og april. Han har truffet blink på sju resultater.

Eksklusive premier

Vinneren av LTSCS Prediction League 2022/23 premieres med Pelly Ruddock Mpanzus signerte Luton Town-drakt. Nr. 2 og 3 får signert LTSCS-skjerf.

Deltakelsen i premieresesongen har vært tilfredsstillende, men langt unna potensialet for en slik konkurranse. Målet er at samtlige LTSCS-medlemmer skal delta. Det betyr at vi må gjøre LTSCS enda mer attraktiv til kommende sesong!

FORMSPILLER: Med 30 poeng på de sju siste kampene er Thomas Moen for alvor med i seierskampen!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 3

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!