Fullbooket fellestur

Samtlige 30 plasser i årets fellestur til Luton er besatt. Deltakerne kan se fram til fullt VIP-program på Kenilworth Road Stadium før, under og etter møtet med Derby County lørdag 26. februar.

Kampdagsprogrammet er som alltid spekket når LTSCS arrangerer sine årlige fellesturer.

LTSCS-puben Bricklayers Arms er møtestedet fredag kveld og lørdag formiddag – fram til vi går i samlet flokk til stadionet.

Pubeier Alison Taylor åpner dørene tidligere for den skandinaviske troppen på kampdagen. Allerede kl. 11:30 bærer det i vei mot Kenilworth Road Stadium, der vi har adgang til Eric Morecambe Lounge fra kl. 12:00.

Det er VIP-rommet vårt, der vi har tilgang til bar med alle rettigheter, sitte- og bordplasser sammen med ca. 150 andre kampdagsgjester.

Før vi får servert en treretters middag skal vi på omvisning inne i det ærverdige stadionet fra 1905. Inn i garderobene via trange ganger, trapper og historiske bilder fra Luton Town FCs historie.

Vi treffer spillere på vår vei ut på banen, der klubbfotografen tar et samlebilde av den prominente gjengen. Vi er nemlig både kamp- og matchballsponsor!

Det er LTSCS som kårer Man of The Match – og det er vi som deler ut trofeet fra klubben til vedkommende.

Tilbake i Morecambe Lounge – navngitt etter den tidligere BBC-personligheten og LTFC-styreformannen Eric Morecambe som var og fortsatt er landskjent for TV-programmet Morecambe and Wise.

Der får vi alle utdelt kampprogrammet og to tippelapper. På de to sistnevnte skal tilskuertallet samt pausestillingen og sluttresultatet spås.

Rett før avspark geileides vi ut på Main Stand, der vi har sitteplasser i Directors Box. Høydepunktene står i kø. Forhåpentligvis kronet med et godt kamputfall!

Etter kampen er det prisutdelinger, konkurransevinnerkåringer og møter med spillere, manager, styreformann, klubbdirektør og mange andre sentrale personer i klubben.

PS! Vi trekker også vinneren av den signerte drakten i draktlotteriet i VIP-rommet.

PS! I pausen skal én fra LTSCS ut på banen for å delta i skuddkonkurransen «Half Time Hot Shots». Hvem det blir og og hvordan vedkommende velges/trekkes kommer vi tilbake til.

| Deltakeroversikt Fellesturen 2022 |

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!