6th time lucky!

Luton Town gjorde det igjen: Vant kamp nummer seks etter fem seiersløse kamper fra ligastart for sjuende gang!

Det er smått utrolig at historien gjentar seg på denne måten. Tidligere i dag fokuserte vi på klubbens potensielle verste ligastart gjennom historien. Poengterte samtidig den sensasjonelle statistikken til The Hatters etter å ha mislykkes i sesongens fem første forsøk.

Sixth time lucky – igjen!

Det er slike kvelder som dette som gjør alt for oss Town-supportere. Når marginene går feil vei og alle dømmer oss nord og ned. Da vi slår tilbake mot alle odds.

EKSTASE: Town-spillerne fikk lønn for strevet i dag. Hattemakerne skrev historie med sin første seier i Premier League. (Foto: Luton Town FC)

Glem ligacupexiten mot Exeter. Vi er ubeseiret på våre to siste kamper i Premier League. Vi har tre klubber bak oss på tabellen og har vunnet vår aller første kamp i vår aller første sesong i Premier League!

Everton – The People’s Club ved Merseyside – har deltatt i samtlige Premier League-sesonger siden starten i 1992/93. Og spilt sammenhengende i den øverste engelske divisjonen siden 1954.

Det kan godt hende gleden blir kortvarig, men den skal nytes for alt den er verdt.

Det har vært utfordrende å gå på jobb og opptre med oransje LTSCS-caps i offentligheten, men nå er verdigheten gjenvunnet. Jeg skal  posere med capsen, LTSCS-skjerfet (Premier League Edition) og LTSCS-pinsen for alle og enhver på søndag.

Mandag skal jeg legge inn et nytt skift på min betalte jobb; paraderende inn på kontoret med LTSCS-capsen for aller første gang.

«Bonuskamp»

Tirsdag er det flomlyskamp på Kenilworth Road Stadium. Hjemmemøtet med Burnley føles som en bonuskamp etter kveldens triumf. Jeg vet vi kan rykke tilbake til under nedrykksstreken med tap mot sist sesongs Championship-mester, men vi har også muligheten til å klatre på tabellen.

Jeg er en pragmatisk realist som ikke forventer noe som helst fra den kampen. Ingenting kommer gratis i livet. I hvert fall ikke i den profesjonelle fotballens tøffeste og desidert beste liga.

Det vi har vist i de tre siste ligakampene likner på våre opptredener i de to siste Championship-sesongene. Tidvis ballbesittende, ofte skapende etter å ha gjenvunnet ballen og nesten alltid kjempende mot ballinnehavende motstandere.

Det kan godt hende gleden blir kortvarig, men den skal nytes for alt den er verdt.

Jeg var ikke nervøs, men spent og rastløs gjennom hele kampen på Goodison Park. Nøt følelsen av at motstanderen stresset i sitt forsøk på å bryte ned forsvaret vårt.

Nullstilling

Nå gjelder det å nullstille. Nyte resten av kvelden, den kommende hviledagen og møte opp på jobb mandag formiddag. Legge inn en rolig treningsøkt på The Brache, spise pasta og lojalisere overfor kampplanen til managertrioen!

Som toppscorer og matchvinner Carlton Morris sa til Sky Sports tidligere i kveld:

– Dette er verdens tøffeste liga. Alt må klaffe hvis man skal vinne poeng. Det gjelder å ikke sveve for høyt etter et godt resultat og ikke falle for dypt når det har gått dårlig.

Cool, Carlton!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4.7 / 5. Antall vurderinger: 12

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!