Tipstankar Burnley – Luton

Tyvärr blev premiärhelgen inte så bra som vi hoppats. Luton fick inte in bollen trots en del hyfsade chanser. Jag tyckte personligen att det var helt ok spel och att vi var värde tre poäng. Speciellt imponerad blev jag över Luke Freeman.

På den negativa sidan tycker jag tyvärr att Eli Adebayo ser väldigt trög ut…

0-0 innebar tappade poäng för Luton, att mitt speltips här blev fel och att mina andelsspel fick dåliga resultat. Visserligen fick vi lite pengar tillbaka på den stora andelen men jag missade tre halvgarderingar… surt, men bara att ha tålamod och ta nya tag.

Nu ställs Luton mot tufft motstånd, Burnley imponerade rejält i premiären. Framförallt hade dom bytt hela sin spelidé från förra säsongen. Nu var det bollinnehav, kortpassningar och fart & fläkt.

Med det sagt så är jag inte inne på att dom bara går ut på plan och slår Luton i helgen. Jag tycker att dom blivit för stora favoriter. Jag tittar istället efter ett specialspel i matchen.

När Burnleys spelare sätter fart på bollen i sitt nya possession-inspirerade spel kommer dom ha massor av bollinnehav i perioder och Lutons spelare kommer få jaga mycket boll, ibland kommer våra hjältar att hamna efter i duellspelet tänker jag…

Jag spelar denna match ett spel hos BET365 på att Sonny Bradley drar på sig ett kort under matchens gång till oddset 6 gånger pengarna.

https://www.bet365.com/#/AC/B1/C1/D8/E121324857/F3/I4/

Vi har precis som vanligt öppnat andelsspel till svenska Stryktipset, vet att det finns bekymmer med att folk utanför Sverige inte kan köpa andel direkt. Det jobbas på möjligheter.

Här finns mina (och mina kollegors) andelsspel denna vecka: https://www.tipshuset.se/andelar/

Vill ni läsa några rader om alla 13 matcherna på Stryktipset så finns min tipskrönika här: https://www.tipshuset.se/tipskronika-stryktipset-6-8/

COYH!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!